Ervaringen

HOE IS HET OM GECOACHT TE WORDEN?

De mannen en vrouwen die ik coach komen meestal via mond-tot-mondreclame met mij in contact.

Ondernemers, die praktisch leiderschap willen ontwikkelen zonder een manager te hoeven zijn.
Managers,
die authentieker willen leiden en respectvoller met hun grenzen willen omgaan.

Adviseurs,
die meer presence willen ontwikkelen en zo betere resultaten willen boeken.
Directeuren
, die hun uitdagingen opnieuw in ogenschouw willen nemen en daar een authentieke, transparante en effectieve invulling aan willen geven.
Bestuurders, die in het speelveld van grote belangen hun positie willen leren innemen, hun eigen stem willen vinden en bewust hun invloed willen aanwenden.

Hun referenties zijn aantoonbaar echt en met toestemming geplaatst. Uit privacy-overwegingen vermeld ik alleen de voornamen.

___________

De allerbeste investering in mezelf die ik ooit heb gedaan en had kunnen doen is het volgen van het VIP-coaching traject van Tineke Bloemen. De coaching van Tineke is perfect op maat gesneden. Ze creëert een groot vertrouwen zodat je je veilig voelt om al je sluizen open te zetten om te leren en te groeien. In deze veilige omgeving kreeg ik de kracht om alle hobbels te nemen die voor mij nodig waren om mijn nieuwe functie als directeur uit te kunnen oefenen en hiermee om te kunnen gaan. Om uit te durven dragen waar ik voor sta en ook hoe ik me als vrouw staande kan houden in een mannenwereld. Tineke ontzettend bedankt!
Joke, directeur

————————————————————————————————

Ik had in mijn organisatie de feedback gekregen dat ik meer van mezelf moest laten zien. Zelf wilde ik dat ook graag. Tijdens de gesprekken met Tineke ben ik erachter gekomen waar ik sta en, niet geheel onbelangrijk, waar ik naar toe wil. Door de gesprekken en opdrachten ben ik dichter bij mezelf gekomen en heb ik mezelf sterker kunnen maken. Tineke, bedankt voor je super-begeleiding!
Marissa, Non-profitorganisatie-management professional

———————————————————————————————— 

Als je op zoek bent naar iemand die het beste uit je haalt om je team aan te sturen, dan kan ik Tineke van harte aanbevelen. Zij heeft mij veel handvatten en inzichten gegeven, waar ik nog elke dag plezier van heb.
Philo, directeur

————————————————————————————————

Tineke praat met je en ziet jou en je kwaliteiten. Ze leert je met behulp van duidelijke opdrachten keuzes helder te maken, dan te kiezen en daarna de drempels te nemen. Tineke biedt rust, ruimte en de veiligheid om jezelf te zijn. Hiermee groeien je eigenwaarde, kwaliteiten en balans. Tineke geeft je net dat laatste zetje, die laatste aanmoediging die je nodig hebt. Resultaat van mijn coaching: duidelijke richting bepaald, helder communiceren, concrete afspraken en mijn successen behaald.
Yvonne, senior-manager publieke sector

————————————————————————————————

Tineke, zonder jou had ik het niet gered.
Robin, directeur zorgorganisatie

————————————————————————————————

Tineke heeft me geholpen om knopen door te hakken en aan de gang te gaan met wat er moest gebeuren. Ik was daardoor in staat om keuzes, hoe moeilijk ook, met hoofd en hart te maken. Bovenal staat ze ervoor dat je je dromen waar kan maken en straalt ze dat zelf enorm uit. Wil je echt zaken voor elkaar krijgen, dan weet ik geen betere coach dan Tineke Bloemen.
Monica, galeriemanager

————————————————————————————————

Ik had nooit verwacht dat je in zo’n korte tijd zoveel over jezelf kunt leren! Concrete gesprekken geven inzicht in wie je bent en wat je nu eigenlijk wilt. Het heeft mij veel positiviteit, energie en weer een duidelijke richting in mijn leven gebracht.
Nina, marketing- & communicatiemanager

————————————————————————————————

Toen ik Uitgeverij De Uitstraling opstartte, had ik nooit kunnen denken dat we ooit 100.000 brievenbussen zouden vullen met 7 vaste medewerkers, 100 freelance schrijvers en 400 bezorgers. Toch had ik ondanks dit succes na jaren van ondernemerschap geen energie meer om door te gaan. Wat ben ik blij dat ik toen Tineke Bloemen leerde kennen. Ze leerde mij drempels en haarspeldbochten niet volgas te nemen. Om mijn karakter te accepteren en toch bedachtzaam te zijn. Hierdoor is er veel meer tijd voor het echte werk en het genieten van de successen.Tegenwoordig zeg ik: zonder mijn man/compagnon EN Tineke was het bedrijf niet geworden wat het nu is. Tineke, dankjewel!
Wilma, directeur

————————————————————————————————

Ik voelde me begrepen en gesteund. Coaching van Tineke brengt helderheid in de ‘chaos’. Ze ziet je zoals je bent en geeft je het gevoel dat je trots mag zijn op jezelf. Dat geeft enorm veel zelfvertrouwen in je werk.
Malou, jongerenopbouwwerker welzijnsorganisatie

————————————————————————————————

Ik heb bij Tineke een coachingtraject gevolgd. Tineke maakt gebruik van een duidelijke en vertrouwde methodiek, die uitstekend heeft gewerkt. In de dagelijkse praktijk doe ik dagelijks mijn voordeel met haar coaching en feedback. Denk hierbij onder andere aan het verbeteren van de communicatie, het aanspreken van teamleden op hun verantwoordelijkheid en het aansturen van het team in algemene zin. Ik ben bijzonder tevreden en gelukkig met de coaching die ik van haar ontvangen heb. Een echte professional!
Mia, advocaat

————————————————————————————————-

Ik ken niemand die vrouwen zo goed begrijpt als jij.
Bianca, kunstschilder

————————————————————————————————-

De sessies met Tineke hebben me enorm geholpen om mijn leven weer meer in balans te brengen. Ik voel me evenwichtiger en krachtiger. Mijn relatie met anderen is opener, oprechter en de band met hen is versterkt. Tineke, ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de fijne en warme begeleiding die ik van je mocht ontvangen. In de groei die ik de afgelopen maanden heb doorgemaakt was jij een sturende, begripvolle en bemoedigende factor. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen.
Renée

————————————————————————————————

Tineke is een professional. Zeer bekwaam in haar vak. Maar wellicht nog belangrijker: een prachtige, warme persoonlijkheid. Tineke weet echt wat luisteren is. Typisch Tineke: professioneel, oplossingsgericht, warm, vertrouwenwekkend, belangstellend, eerlijk en oprecht. Kortom: iemand om in je buurt te hebben en te houden!
Lex, vastgoedondernemer

————————————————————————————————

Wat ik vooral prettig vond, was de praktische kant van het coachingstraject. Geen geklets in de ruimte, maar het aanreiken van daadwerkelijke handvatten, zodat ik in het dagelijks leven mijn coaching moeiteloos kan toepassen. Mijn doelen zijn in meerdere opzichten bereikt.
Ineke, controller

————————————————————————————————

Ik heb de doelen bereikt waarvoor ik naar de coaching ging: hoe krijg ik weer grip op mijn leven; wat zijn mijn kwaliteiten, wat zijn mijn doelen; hoe kan ik beter communiceren? Ik heb er meer zelfvertrouwen door gekregen en voel me weer beter in mijn kracht staan. Voor mij was/is Tineke Bloemen een fantastische coach, die ik graag wil aanbevelen aan anderen.
Jeannette

————————————————————————————————

Door de ervaring en de inzichten die je mij hebt gegeven voel ik me een gelukkiger mens en een betere leidinggevende. Wat een ervaring, wat een gevoel, maar vooral: wat een resultaat! Tineke, dank!
Hetty, fiscalist

————————————————————————————————

Opvattingen zoals: “Ik ben nu eenmaal zo” of “Ik ben daar al te oud voor” of “Ik kan dat toch niet”, kunnen oplossingen en inzichten danig in de weg zitten. Wat je nodig hebt, zijn middelen om je doelen te bereiken. En daar komt mevrouw Bloemen, verder te noemen Tineke, om de hoek kijken. Zij loopt met je mee, stelt vragen, luistert en doet al het werk dat een coach doet. Maar zij doet meer dan dat. Het ‘meer’ dat zij doet is energie geven, hoop, vertrouwen, kracht. Steeds als ik ervandaan kom voel ik dat vanbinnen: energie, dankbaarheid, wat, als ik het echt diep laat indalen, een tot tranen toe roerend gevoel van vervulling geeft. Een innerlijk weten: ja, ik ben een leuk mens, ik kan heel veel, ik word begrepen, ben de moeite waard, HOERA!
Chila

————————————————————————————————

Ik was toe aan verandering in mijn leven. Door de gesprekken met Tineke heb ik net dat zetje gekregen dat ik nodig had. Ik ben weer enthousiast, heb mijn kracht en zelfvertrouwen weer teruggevonden. Ik heb mezelf beter leren kennen. Mijn balans in mijn leven komt weer terug. Dat wil voor mij zeggen dat ik naast het geven-aan-anderen ervoor zorg dat ik voldoende neem-voor-mezelf. Ik word hier een completer mens van en daarom gelukkiger.
Joke