Over Tineke

Op mijn zesentwintigste startte ik met mijn toenmalige liefde een advies- en bemiddelingsbureau in het vastgoed.

Het was in elk opzicht een spannende tijd. Een nieuwe stad, een nieuw bedrijf, nieuwe medewerkers …

Te gladde jongens, te verlegen meisjes, te harde cijferaars; we maakten alle beginnersfouten die er te maken waren.

We vonden het belangrijk om aardige mensen om ons heen te hebben. Mensen met de juiste mentaliteit. Géén vanzelfsprekende combinatie, zo ontdekten we :).

Soms stapten er talenten binnen die meteen thuis waren. Anderen groeiden in hun rol. Hen te coachen was mijn divisie.

Vijftien jaar later werkten er vijfenzestig mensen. In die tijd kregen we drie zoons. Naast mijn gezin en het werk op de zaak volgde ik opleidingen in management- en leiderschapscoaching.

Ik zette een managementteam op en coachte onze directie en leidinggevenden. Stuk voor stuk dynamische, ondernemende mensen, met hart voor de zaak.

Leiderschapscoaching bracht inzicht, vervulling en succes. Daartoe aangemoedigd startte ik tien jaar geleden mijn eigen programma.

Sindsdien coach ik mannelijke en vrouwelijke professionals die meer uit zichzelf en hun organisatie willen halen.

De Mrs. Business Programma’s zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke professionals. Programma’s die zijn toegespitst op de uitdagingen waarmee vrouwen aan de top (en vaak al daaronder) te maken hebben. Met betere resultaten, energie en plezier tot gevolg.

Wat jou bezighoudt, hield mij bezig. Ik weet hoe het is om ‘in bedrijf’ te zijn. Om je dynamisch en trots te voelen (en soms wat minder trots) op de resultaten van je inspanningen.

Ik weet ook hoe het is om je zorgen te maken. Over omzet, personeel, ‘politieke spelletjes’, weerstand, kinderen, partners, familie – HOE?

Inmiddels ben ik vele jaren verder. Vallen en opstaan, liefhebben en verliezen, falen en succes leidden tot persoonlijke en zakelijke groei.

Om jou te kunnen bieden wat je nodig hebt, heb ik opleiding, kennis en ervaring opgedaan in management, leiderschap en coaching. Je vindt de meest ter zake doende (met succes afgeronde) opleidingen hierna.

– Opleiding Professioneel Leidinggeven als Coach (Associatie voor Coaching, Aarle-Rixtel)
– Opleiding Vrouw & Management (Slot & Partners)
– Supervisietraject management en organisatie (Slot & Partners, Toos Woltjer)
– Trainingen in communicatie en leiderschap (waaronder Kenneth Smit, Centrum voor Excellent Leiderschap en de Blits Group)
– Training E-Coaching en Energiegevend Management (Preventie Coach, Ingeloes Bense)
– Training Verlieskunde in Coaching (Patricia Wouters)
-Trainingen in specifieke coachingmethoden, zoals Effectief Coachen met Beelden (Fotomissie, Hens van Soest, Jaldhara Groeneveld), The Work van Byron Katie, Voice Dialogue
– Meerdere train-de-trainer-opleidingen, waaronder een in Amerika als licensed workshop leader in het verbeteren van zelfvertrouwen.

Je wilt zeker zijn van kwaliteit. Daarom ben ik als geaccrediteerd coach aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO)*, European Mentoring and Coaching Council (EMCC) en de NOBCO Vaksectie Executive Coaching (VEC).

Ben je toe aan de volgende stap in je leiderschap? Heb je zin in een beter resultaat, meer teamspirit en meer voldoening? In het individuele Executive Coachingprogramma krijg je exclusieve, onverdeelde aandacht voor jouw wensen.

*) Op al mijn diensten is de Ethische Beroepscode van de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches (NOBCO) van toepassing.